Lărgirea plajei din Eforie alungă turiştii

Data publicării:
plaja constanta-lp

Lucrările pe o porţiune din plaja de la Eforie au început abia la orele prânzului, spun turiştii. Oamenii susţin că, în câteva minute, apa mării s-a umplut de nisip, iar zgomotul a devenit insuportabil.

„Au drenat totul în mare. După ora 11 şi 20 de minute nu mai era niciun om în mare. O zi întreagă să stăm fără mare, la ce am mai venit?”, se întreabă un turist.

„Noi am plătit pentru apă, soare avem şi acasă, nu trebuie să venim la soare aici, la mare. Uitaţi-vă în ce hal se află acum plaja”, spune un alt turist.

În câteva zeci de minute, plaja vecină celei pe care se lucrează a rămas pustie.

Administratorii plajei sunt şi ei supăraţi, pentru că au rămas fără clienţi.

„Avem plaja de plătit, avem angajaţi şi nu ştiu ce o să facem. Faceţi şi dumneavoastră o socoteală, 20 de lei un şezlong ori 500, sunt bani. Şi la bar, vreo 5.000 de lei, 6.000”, spune Virgil Rezeanu, administratorul plajei.

Reprezentanţii Companiei Apelor Dobrogea Litoral (DALD) spun însă că turiştii nu aveau ce căuta pe acea plajă.

„Este vorba de o zonă cuprinsă între două structuri hidrotehnice, zonă care nu este destinată turismului”, spune Marieta Iorga, purtător de cuvânt DADL.

De partea lor, turiştii spun că vor depune reclamaţii la Direcţia Apelor Române şi la firma olandeză care face lucrările de extindere a plajei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri