Lecții de șoferie în mașini de lux

Data publicării:
soferi

Concurenţa e dură, aşa că unele şcoli de şoferi din Braşov par să fi găsit calea spre succes: şi-au dotat parcurile auto cu cele mai noi modele de maşini. Diana învaţă să conducă la volanul unei maşini decapotabile. Orele de şofat sunt o plăcere, recunoaşte ea: „Te-ai uitat şi la maşină... sigur, să fie o maşină cât de cât nouă care să-mi poată oferi condiţiile de care am nevoie pentru un începător”.

Patronii şcolilor de şoferi au investit masiv în parcurile auto. Nu degeaba însă, pentru că acum au şi profit! Zilnic, cel puţin patru cursanţi urcă la volanul acestor maşini scumpe.

George Avram, patronul unei şcoli de şoferi spune că „investiţia a fost de aproximativ 150.000 de euro”.

Cam 1.400 de lei costă un curs la şcoala de şoferi, cu o maşină de lux, cu 400 de lei mai mult decât la o şcoală obişnuită.

Dacă vreţi însă o maşină ceva mai sofisticată şi de ce nu, una decapotabilă, atunci trebuie să mai scoateţi din buzunar încă 350 de lei.

Şi instructorii auto se luptă să ţină cursuri în maşinile de lux, pentru că au mult mai puţină bătaie de cap pe traseu.

Avantajele unei maşini mai moderne reprezintă faptul că merge mult mai uşor, este dotată cu senzori, confortul pentru elev este mult mai bun”, spune Liviu Moarcăs, instructor auto.

Încurajaţi de succesul rapid, patronii se gândesc deja să sporească investiţia şi să aducă şi mai multe maşini de lux.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri