Leon Dănăilă, la protest: Manifestanţii să rămână în Piaţă, cei de la putere să plece urechea!

Data actualizării: Data publicării:
leon danaila

Neurochirurgul Leon Dănăilă este prezent duminică în Piaţa Victoriei, la protest. El le-a adresat un mesaj protestatarilor – să rămână în piaţă, iar guvernanţilor – să plece urechea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Toată lumea luptă pentru dreptate şi pentru adevăr. Mai trebuie schimbat ceva în ţara asta. De-aia toată lumea vine din străinătate şi din ţară. M-a frapat faptul că românii luptă împotriva românilor şi asta nu e bine, e împotriva firii. Cred că lucruile o să ajungă pe un făgaş normal şi o să se rezolve probleme, deşi e o dictatură a majorităţii. Dictaturile astea niciodată nu au avut succes”, a spus Leon Dănăilă.

Reputatul neurochirurg a precizat că nu a fost vineri în Piaţă deoarece era în spital, unde suferise o operaţie, dar a condamnat agresiunile din acea seară.

„Probabil au primit ordine, nu ştiu de unde, dar o să se afla cine a dat ordine să se lupte cu gaze lacrimogene. Oamenii au venit paşnici să ceară nişte drepturi, nişte adevăruri, să lupte pentru dreptate. De ce să lupţi împotriva lor şi să-i burschezi în aşa hal?”.

„Cei de la putere să plece urechea. Nu am văzut pe nimeni să vină dintre conducători. Premierul de ce şi-a luat concediu acum? Nu e întâmplător. A fost făcut totul cu cap”, a conchis medicul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri