Li s-a făcut rău după cursurile de înot. 15 copii, intoxicați cu o substanță necunoscută

Data publicării:
baza sportiva

Administratorii bazei susțin că nu știau nimic despre intoxicația în masă, dar spun că, săptămâna trecută, în incinta acesteia a avut loc o dezinsecție.

În replică, patronul firmei care a efectuat dezinsecția susține că a prelevat probe de apă pe cont propriu și că problema este, de fapt, în apa bazinului.  

Responsabilii firmei care a făcut deratizarea spun că administratorii bazinului au greşit, pentru că au pus prea mult clor în apă.

Noi am luat probe din apa din bazin și concentrația în clor este foarte mare. Este peste normal”, a declarat Leonard Roman, directorul firmei de deratizare.

Ancheta începută şi de poliţie şi de primărie va arăta cine este vinovat pentru incidentul periculos.

Vor da socoteala cei care au făcut aşa ceva si au periclitat sănătatea copiilor şi a celorlalţi utilizatori ai bazinului. Este inadmisibil”, a avertizat primarul Nicolae Robu.

Până când se va stabili de la ce s-au îmbolnăvit copii, baza sportivă din zona Dacia rămâne închisă. Pe fir au intrat și reprezentanții Inspectoratului Școlar Timiș, precum și cei ai DSP. Poliția a demerat cercetări pentru neglijență în serviciu, după ce un părinte a depus, ieri, plângere și alți doi au cerut, azi, să se ia măsuri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri