LIGA CAMPIONILOR. Cadu: Nu văd o altă echipă de la noi să facă 10 puncte în grupe

Data publicării:
cadu 20mediafax 20foto 20mircea 20rosca-37092

Victoria cu 1-0 obţinută pe stadionul „Old Trafford” nu le-a asigurat ardelenilor calificarea în optimile de finală ale Ligii, ci doar în Europa League, dar acest succes va rămâne în memoria lui Ricardo Cadu şi a colegilor săi.

"Suntem mulțumiți că am câștigat, dar din păcate nu am reușit să terminăm pe locul 2. Echipa nu e fericită decât pentru că am câștigat aici. Fotbalul a fost nedrept, o echipă care are 10 puncte să nu se califice mai departe. Nu văd ca în viitor altă echipă de la noi să facă 10 puncte în grupe! Nu pot descrie în cuvinte ce sentiment ai când joci pe Old Trafford. De mic vroiam să joc aici și la Real Madrid. A fost un an foarte bun pentru noi. Cu Ioan Andone am făcut patru puncte și merită să fie felicitat pentru rezultatele noastre. 90% din persoanele din România nu simpatizează cu CFR-ul. Va fi greu în Europa League, dar depinde cu cine picăm", a declarat Cadu la Digi Sport.

Antrenorul echiperi campioanei României, Paulo Sergio, a spus jucătorii săi trebuie să fie mândri, deoarece nu în fiecare se poate câştiga pe Old Trafford.

"A trebui să muncim foarte mult să scoatem rezultatul acesta. Am reuşit să acumulăm multe puncte, dar din păcate Braga nu a reuşit un rezultat bun cu Galatasaray. Dacă nu făceam prostiile din meciul cu Galatasaray de acasă, acum era în altă poziţie. Nu sunt dezamăgit, dar jucătorii sunt trişti pentru că au făcut zece puncte şi nu s-au calificat. Trebuie să fim mândri, deoarece nu în fiecare zi poţi să câştigi pe Old Trafford. Astăzi am câştigat o echipă”, a declarat tehnicianul portughez.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri