LIGA I. Dinamo – Concordia Chiajna 2-0. La un pas de podium

Data publicării:
s24 20dinamo 20chiajna 20beta 20110313 20new-54266

Golurile învingătorilor au fost marcate pe final de meci de Axente, în minutul 86, şi de Cosmin Matei, în al patrulea minut de prelungiri.

Dinamoviştii au jucat în inferioritate numerică din minutul 76, după eliminarea lui Nica, care a primit al doilera cartonaş galben pentru un fault la Zuluf.

În minutul 83, arbitrul Istvan Kovacs l-a eliminat direct pe Sorin Paraschiv de la oaspeţi, pentru o lovitură cu cotul în faţă aplicată lui Cătălin Munteanu.

Au jucat echipele:

Dinamo Bucureşti: Bălgrădean - Nica, Luchin, D. Grigore (Dandea '46), L. Rus - C. Matei, Boubacar, C. Munteanu, Curtean (Rotariu '74) - Alexe, A. Cristea (Axente '64). Antrenor: Cornel Ţălnar.

Concordia Chiajna: Cobrea - Belu, Leca, Ghionea, Bambara - S. Paraschiv - Serediuc (Fl. Ilie '72), Popovici, Purece (D. Stan '80), Zuluf - Wellington. Antrenor: Ilie Stan.

Cartonaşe galbene: Alexe '53, Luchin '58, Nica '70, '76 / Belu '67, Purece '69, Leca '90+3, Wellington '90+3.

Cartonaş roşu: Nica '76 / S. Paraschiv '83.

Arbitri: Istvan Kovacs (central) - Stelianu Slabu, Alexandru Cerei (asistenţi) - Mihai Amorăriţei (rezervă).

La partida din Şoseaua Ştefan cel Mare au asistat aproximativ 7.000 de spectatori.

Promisiuni pentru rezolvarea problemelor financiare

"Cred că am avut 300 pulsul. Numai în sufletul meu să nu fi fost. Am avut emoţii pentru că timpul trecea şi nu reuşeam să marcăm. Nu am câştigat eu, a câştigat echipa. Nu mă aşteptam să meargă aşa bine cu atâtea probleme, dar au tratat foarte serios pregătirea, apoi au căpătat puţină încredere în ei. Din păcate, lotul e foarte subţire şi dacă se întâmplă ceva nu ştiu dacă vom avea 18 jucători să punem pe foaie la meciul cu Petrolul", a spus după meci antrenorul dinamovist Cornel Ţălnar.

Acesta a adăugat că acţionarul Ionuţ Negoiţă a promis că probleme financiare se vor rezolva în această săptămână. "Ieri a venit domnul Negioţă la Săftica şi le-a promis că săptămâna acesta se va rezolva şi problema banilor. Am avut o discuţie cu domnul Negoiţă şi nu se pune problema să jucăm în cimitir sau la groapa de gunoi. Dinamo trebuie să joace aici. Din păcate, de zece ani se lucrează dar nu se face un stadion pe măsura pretenţiilor echipei", a precizat Ţălnar.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri