LIGA I. FC Vaslui - CFR Cluj 0-0. Oaspeţii au terminat meciul în nouă jucători

Data publicării:
s23 20vaslui 20cfr 20beta 20250213 20new-51570

Chiar dacă nu au fost goluri, meciul de la Vaslui nu a fost lipsit de evenimente. În minutul 27, CFR a beneficiat de o lovitură de la 11 metri, după un fault în careu a lui Varela asupra lui Weldon, însă Ricardo Cadu a tras pe centrul porţii, iar Cerniauskas a apărat.

În minutul 42, acelaşi Cadu l-a lovit cu piciorul în faţă pe fundaşul Jivko Milanov, fiind eliminat direct. În urma acestui incident, Milanov a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-facial. El a pierdut cinci dinţi şi va avea nevoie de un implant dentar.

Patru minute mai târziu, un alt fotbalist clujean, Diogo Valente, a fost eliminat pentru proteste.

Au jucat echipele:

FC Vaslui: Cerniauskas - Milanov (Cordoş '45+4), Celeban, Varela, Sălăgeanu - Caue (Nedzipi '70), Raul Costin (N'Doye '62) - Antal, Stanciu, Sânmărtean - Temwanjera. Antrenor: Viorel Hizo.

CFR Cluj: Felgueiras - Hora (Maftei '86), Ivo Pinto, Cadu, Piccolo - Camora, Godemeche, Sepsi, Valente - Maah (Obiora '72), Weldon (Rada 45+5). Antrenor: Paulo Sergio.

Cartonaşe galbene: Sălăgeanu '42 / Weldon '15, Valente '38, Felgueiras '84.

Cartonaşe roşii: Cadu '42, Valente 45+1.

Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Ovidiu Haţegan, ajutat la cele două linii de Valentin Avram şi Marius Nicoară, în timp ce rezervă a fost Adrian Cojocaru.

Paulo Sergio, mulţumit de joc

Antrenorul echipei CFR Cluj, Paulo Sergio, a declarat după joc că arbitrul partidei cu FC Vaslui, Ovidiu Haţegan, a făcut un meci mare, şi a precizat că este mulţumit de rezultatul de egalitate obţinut după o repriză în care a jucat cu doi jucători mai puţin.

"În aceste circumstanţe sunt mulţumit de rezultat. Cred că arbitrul a făcut un meci mare, nu a fost uşor să arbitreze, dar toţi arbitrii au făcut o treabă bună. Am jucat foarte bine în opt jucători de câmp. Cred că Ricardo Cadu a fost ghinionist la acea intervenţie. În toată acea confuzie, Diogo Valente a venit pe bancă, pentru că doream să îl schimb şi a luat al doilea cartonaş galben", a spus Sergio, la Digi Sport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri