LIGA I. Hagi: Steaua ne-a bătut clar, cu Dinamo am jucat de la egal la egal

Data publicării:
gheorghe 20hagi 205323103 20mediafax 20foto 20mircea 20rosca-34030

"Trebuie să fii mulțumit când joci cu Dinamo. O echipă mare, cu tradiție, cel puțin mental poate să te domine pe teren. E un punct și îl acceptăm. I-am felicitat pe jucători pentru lucrurile bune, restul le punem la punct", a declarat Gică Hagi la finalul meciului Viitorul – Dinamo 1-1.

Referitor la golul spectaculos prin care Romeo Benzar a deschis scorul, Hagi a spus: "Mă așteptam de la el. E primul gol în Divizia A, o să și-l amintească. Probabil un gol care-i va da multă încredere."

Întrebat care crede că e diferența dintre Steaua și Dinamo, adversarele Viitorului din ultimele două etape de campionat, Hagi a spus la Digi Sport: "Steaua ne-a bătut foarte clar, cu Dinamo am jucat de la egal la egal. În teren, atât".

Hagi: Se vede mâna lui Dorinel

Despre noul antrenor al lui Dinamo, Gică Hagi a declarat că, deşi Dorinel Munteanu abia a venit la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare, seară, influenţa acestuia s-a văzut deja în jocul echipei, care a fost mai agresivă şi mai penetrantă.

"Se vede mâna lui Dorinel, Dinamo este mai pe stilul lui, mai agresivă, mai penetrantă, dar în două zile nu avea ce să facă mai mult. Important este să aibă continuitate pentru că este un antrenor bun”, a spus Hagi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri