LIGA I. Petrolul Ploieşti a învins pe CSMS Iaşi cu 2-1

Data publicării:
0403 20petrolul 20iasi-52675

Aflată în luptă directă pentru evitarea retrogradării, formaţia ieşeană a deschis scorul în minutul 54, prin Pătulea, care a trimis mingea în vinclu cu un şut din marginea careului.

Bucuria moldovenilor nu a durat însă prea mult, pentru că Hoban a egalat după doar opt minute, iar Grozav a adus victoria Petrolului în minutul 80, cu un şut din afara careului.

Au jucat echipele:

Petrolul Ploieşti: Bornescu - Alcenat, Geraldo, Yamissi, Guilherme - Hoban, Marinescu - Renan (Mojica '61), Sauvadet (Boudjemaa '46), Grozav (Cristescu '86) - Hamza. Antrenor: Cosmin Contra

CSMS Iaşi: Irimia - Creţu, Avrămia, Tincu, Vladu - Milea - Ciucur (Onofraş '72), Moutinho (Herghelegiu '86), Cl. Tudor (Cl. Ionescu '82), Ţigănaşu - Pătulea. Antrenor: Liviu Ciobotariu

Cartonaşe galbene: Hamza '55 / Moutinho '14, Avrămia '30, Vlad '74

Meciul a fost arbitrat de Adrian Cojocaru, ajutat de Valentin Avram şi Alexandru Cerei. Rezervă a fost Robert Dumitru.

La meci au asistat aproximativ 10.000 de spectatori.

Contra, muţumit de rezultat, nu şi de joc

"Sunt trei puncte foarte importante în urma unui joc nu tocmai reuşit al nostru. Cred că am început să jucăm cu adevărat abia la 2-1. Chiar dacă nu am reuşit o prestaţie prea fericită, sper ca victoria să dea încredere echipei. Eu m-aş mulţumi să câștigăm punctele mereu fără să jucăm prea bine. Sincer, azi nu cred că mi-a plăcut vreun jucător în mod deosebit. Grozav a recunoscut că n-a făcut nimic, dar a adus trei puncte cu execuţia sa. Dacă trebuie să nominalizez pe cineva, acela e Hoban", a declarat la finalul partidei antrenorul Petrolului, Cosmin Contra.

Liviu Ciobotariu, antrenorul echipei CSMS Iaşi, a fost dezamăgit de înfrângere, mai ales că echipa sa a condus cu 1-0. „Sunt optimist în privința şanselor de salvare de la retrogradare. Ştiam că vom întâlni o echipă cu jucători foarte tehnici, poate am fi putut spera la un egal, dar victoria gazdelor este meritată. Dacă vom avea aceeaşi evoluţie și vom greşi mai puțin cred că vom face un rezultat pozitiv cu CFR. Stadionul de aici mi se pare cel mai frumos din ţară, iar susţinerea unui asemenea public te poartă pe val. Petrolul mi se pare o echipă peste Rapid în acest moment", a aspus Ciubotariu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri