LIGA I. „U” Cluj – CFR Cluj 1-2. Fanii au strâns bani pentru premierea „studenţilor”

Data publicării:
2511 20u 20cfr-35144

Meciul a început cu cinci minute întârziere, deoarece „studenţii” au intrat mai târziu pe teren, în semn de protest la adresa conducerii propriei echipe, care nu le-a plătit salariile din luna iulie.

În ciuda situaţiei tensionate de la club, Universitatea a condus cu 1-0 la pauză, graţie unui gol înscris de Viorel Dinu în minutul 20 din penalty. Lovitura de pedeapsă a fost acordată pentru un henţ în careu comis de Nuno Diogo.

După pauză, CFR a revenit pe tabelă prin golurile marcate de Rui Pedro, în minutul 70, şi Bjelanovici, în minutul 84.

CFR a menajat mai mulţi titulari

CFR a trimis în teren o echipă alcătuită mai mult din rezerve, menajându-i pe titularii care au jucat cu Sporting Braga marţi, în Liga Campionilor.

"Sunt trei puncte importante pe care le-am obținut. Ne-am asumat un grad de risc în acest meci și am folosit mai mulți jucători care nu au evoluat des. A fost un prim 11 total diferit față de meciul cu Braga, avem un număr de 12-13 jucători obosiți care au dus greul acestui sezon, pei ei ne-am bazat și în Champions League și în campionat." a declarat Arpad Paszkany la Digi Sport.

„U” a încheiat meciul în inferioritate numerică, Krumov fiind eliminat în minutul 74.

Au jucat echipele:

Universitatea Cluj: Balauru - Krumov, Erico, Christou, Nicola - Vasile Gheorghe, Muzac (Iancu '81) - Cleiton, Viorel Dinu (Ciupe '73), Alex dos Santos - Drăghici (Năstăsie '87). Antrenor: Marius Popescu

CFR Cluj: Stăncioiu - Aguirregaray, Maftei, Nuno Diogo (Bastos '55), Panin (Camora '46) - Vass, Godemeche, Celestino (Rui Pedro '66), Hora, Valente - Bjelanovici. Antrenor: Paulo Sergio.

Cartonaşe galbene: Muzac '21, Dos Santos '53, Krumov '58, '74 / Nuno Diogo '19, Celestino '47, Vass '89, Bjelanovici '90+3.

Cartonaş roşu: Krumov '74

Arbitri: Marcel Bîrsan (central) - Valentin Avram, Vasile Marinescu (asistenţi) - Florin Mihai Marcu (rezervă)

„Studenţii” vor primi 6.500 de lei de la suporteri

Suporterii Universităţii au strîns peste 6.500 de lei, pe care au intenţionat să-i dea jucătorilor care n-au mai fost plătiţi de club de luni bune. Până la urmă, s-a decis ca banii să fie înmânaţi luni.

"Este un gest mic din partea noastră, dar normal. Poate că suma nu ajunge nici pe-o măsea, având în vedere ce restanţe au săracii. Erau probleme că n-au bani de păstrăv. Acum, nu ştiu, dacă ne putem permite păstrăv, că nici eu nu-mi permit. Dar, atât am putut noi. Banii au rămas la stadion, pentru că băieţii nu mai erau în vestiare să-i primească, îi vor primi luni. E un mic gest pentru ei, probabil că nu vor mai fi toţi acolo la următoarele meciuri", a declarat pentru Mediafax unul dintre liderii suporterilor, Călin Mişan.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri