Liviu Dragnea despre Maria Grapini: „Este boboc acuma... Cred că în continuare se consideră şefă. E crudă”

Data publicării:
0802 20grapini-48466

Pentru vicepremier, faptul că Guvernul nu a stabilit încă toate atribuţiile noilor miniştri poate fi un motiv de glumă. „Haideţi să începem colaborarea cu un minister, cu domnul Vosganian, poate şi cu (râzând) Maria Grapini că sigur va afla, până la urmă, exact ceea ce coordonează...” (râde, se aud râsete şi din sală).

Ironiile lui Liviu Dragnea nu s-au oprit aici; el i-a sfătuit pe oamenii de afaceri să nu se grăbească la minister cu proiecte şi propuneri pentru ministrul IMM-urilor: „Am o rugăminte: mai aşteptaţi puţin, pentru că (Maria Grapini) încă nu ştie exact care este ministerul, pentru că încă nu a apărut hotărârea de reorganizare a ministerului ca să ştie exact care sunt incompetenţele.

Recent, Maria Grapini recunoştea la Digi24 că portofoliul ministerial înfiinţat de Victor Ponta provoacă probleme în ceea ce priveşte atribuţiile. „Este mai ineficient sistemul decât mă aşteptam. Eu a trebuit să iau din trei părţi. Partea de turism de la Ministerul Dezvoltării şi Turismului (...), apoi am luat agenţia pentru implementarea proiectelor pentru IMM-uri (...) şi am luat o parte din Ministerul Economiei şi Comerţului, direcţiile care se ocupau de afaceri.

Tot o ironie a ales Liviu Dragnea pentru a le spune afaceriştilor că aparenţele înşeală şi că puterea îi schimbă pe oameni: „Dar sigur că aveţi o comunicare foarte bună cu doamna Grapini că este boboc acuma...”, a completat vicepremierul. „Ea a venit imediat. Cred că în continuare se consideră şefă. (...) E crudă, da.

Maria Grapini conduce, de aproape douăzeci de ani, o firmă de confecţii şi textile. În Cabinetul Ponta este ministru delegat pentru IMM-uri, Mediu de afaceri şi Turism, domenii care în executivul precedent erau coordonate de trei miniştri diferiţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri