Liviu Dragnea, la Digi24: Sunt nemulțumit de prefectul de Brăila

Data publicării:
liviu dragnea km 0 19 oct-1

„În condițiile în care am vorbit foarte clar cu toți. Am văzut ce a fost la Buzău. Din cauza lipsei de implicare, prefectul a fost demis. În situații-limită trebuie să dai măsura valorii”, a punctat vicepremierul.

„Cum să mergi într-o comună tu, care conduci comandamentul de iarnă, și să rămâi blocat?”, a întrebat indignat vicepremierul. „Sigur că sunt nemulțumit”, a întărit el, precizând că în prezent, coordonarea operațiunilor o face subprefectul.

Liviu Dragnea a declarat că a lucrat bine, în schimb, cu prefecții de Tulcea, Ialomița și Călărași, alte județe aflate, miercuri, sub cod roșu de viscol, în timp ce la Buzău, unde prefectul tocmai a fost înlocuit, se află subsecretarul de stat Iulian Matache și coordonează activitățile.

În ceea ce privește Constanța, vicepremierul a lăudat două utilaje de deszăpezire foarte moderne, pe care Consiliul Județean le-a cumpărat cu fonduri europene și a detaliat situațiile dificile cu care s-a confruntat în județ.

Liviu Dragnea a ținut să sublinieze că Ministerul Administrației și Internelor e foarte serios implicat în operațiuni și se lucrează foarte bine și cu Ministerul Apărării.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri