Localitatea din România care îi sperie pe șoferi. „Am sunat la Poliție. Știau! Băi, în ce țară trăim?”

Data actualizării: Data publicării:
masina pana hoti sinesti_mihai razvan moraru

Un bărbat din Buzău a trecut printr-o experiență de neuitat, care îl va face să conducă mai atent în localitatea Sinești, din județul Ialomița. El a fost la un pas să fie jefuit de o grupare de hoți.

Mihai Răzvan Moraru conducea pe E85 de la Buzău la București, pe 1 mai, când a oprit într-o parcare din apropiere de localitatea Sinești. Ce a urmat, a povestit chiar el, ulterior, pe Facebook, iar postarea lui a fost redistribuită de polițistul Marian Godină. După ce postarea s-a viralizat, mai mulți șoferi s-au plâns în comentarii de același lucru.

România.

Cum poți fi prăduit ca în vestul sălbatic, la final de vacanță! Sinesti, E85, București - Buzău.

În această seară am oprit într-o parcare, pe drumul Buzău-București, pentru o pauză de la condus.

Am urcat în mașină când am văzut că cea din fața mea, oprită și ea în parcare, a plecat. Nu am avut un sentiment Ok, o bănuiala mi-a zis să mă car.

Fix în acel moment am văzut oameni ieșind din pădurea de pe marginea drumului, venind spre mașină în viteză. Eram deja înăuntru și am văzut cum un tânăr era deja ghemuit în spatele mașinii.

Am blocat ușile, am plecat în viteză și am sunat la 112.

Mi s-a făcut legătura la Poliție, care mi-a spus că sigur am roată înțepată și o mașină care sigur mă urmărește. Deci știau. În timp ce vorbeam cu ei la telefon, mi-a apărut în bord mesajul de pană pe spate, dreapta. Le-am dat datele mașinii și locația și mi-au spus că vin după mine.

Am reușit să ajung la benzinăria Mol din Voluntari. Și să umflu roata. A apărut și poliția care mă căuta. Mi-au spus că am avut noroc, pentru că alții, în zilele trecute nu au fost la fel de norocoși. Au fost bătuți, jefuiți.

Băi, în ce țară trăim?

I-am întrebat pe polițiști de ce nu se face ceva, dacă tot știu situația. Mi-au spus că patrulează pe zonă 2 mașini zi noapte, dar sunt depășiți. Sunt doar 40% din câți ar trebui să fie. Și de la centru nu se face nimic, chiar dacă se știe situația. S-a cerut patrularea jandarmeriei, dar măh ăștia sunt mai ocupați cu paza lui Dragnea la DNA și nu pot participa.

Acum sunt la vulcanizare, în București.

Măi cocalari politici, javre administrative și hoți de toate felurile - sictir măh!

Eu în seară această eram cu copiii în mașină, în vacanța de 1 Mai.

Ce țară e măh asta? Ce siguranța e măh asta?

În care ies hoții din pădure ca ciupercile după ploaie, în care faceți legi doar pentru infractori, în care suntem conduși de infractori?

Cât să mai suportăm mah jaful și nesimțirea?

Când autoritățile vor pune preț pe siguranța noastră?

Când vom deschide dracu ochii și nu vom mai acceptă minciună și hoția?

Multe întrebări, aceleași răspunsuri!

Respect pentru Poliția Română care m-a ajutat și a intervenit!

Iar pentru clasa politică și toți românașii care o țin în viața: SICTIR!

PS: aici a fost vorba de o secundă. Secundă de când m-am urcat în mașină. E clar că erau pregătiți să atace, dar urcându-mă în mașină au înțepat roata dreapta spate pentru a mă prinde mai târziu. Acea secundă în care am decis să intru în mașină a fost diferența între a fi lovit sau a scăpa.

Am aflat în seară această că mai nou, aruncă cu diverse obiecte în fața mașinii, când nu e trafic mare, pentru a provoca o ieșire în decor și a jefui.

PS2: din mesajele voastre înțeleg că sunt mai multe zone unde ești atacat la drumul mare. Mulți dintre voi ați fost martorii sau victimele unor asemenea atacuri. Se pare că Sinești nu e un caz izolat. A1, A2, Carrefour Voluntari, Fundeni, Mamaia, Sibiu și lista continuă. Înțeleg că mulți dintre voi ați depus plângeri, nerezolvate până astăzi.

PS3: Azi, la ora 10 nu există un echipaj de Poliție în zonă. În schimb se face curat, se adună gunoiul, pentru prima dată în ultimele luni. Mai jos poză de astăzi.

Aceasta nu este o postare cu interes politic, să lămurim această poveste pe care o încearcă unii comentatori. Este o întâmplare reală, din care ar trebui să învățam noi să ne protejăm, iar autoritățile să învețe să ia măsuri. Sunt sute de mesaje de la oameni care au fost jefuiți și bătuți în acest mod. Se știe! Atunci să se intervină!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri