LOTO. Agenția în care s-a câștigat premiul de 11 milioane de euro, „loc de pelerinaj”

Data publicării:
agentie loto

Cel mai mare premiu din istoria Loteriei Române a fost câştigat cu un bilet jucat la o agenţie de la marginea Galaţiului. Trei variante simple a completat inspiratul jucător şi toate i-au adus câte un câştig.

Această agenţie a fost neîncăpătoare astăzi încă de la prima oră. Jucători fideli şi simpli curioşi, cu toţii se întrebau cine este marele câştigător de duminică. Cu mari emoţii, Manuela Caraghiulea, angajat al Loteriei Române, îşi aminteşte că în urmă cu o zi a ţinut în mână o avere.

„Ieri am fost de serviciu, la ora 11.00 s-a dat biletul câştigător aici la agenţie”, spune Manuela Caraghiulea angajat.

Chiar dacă nu îşi aminteşte chipul proaspătului milionar, doamna Manuela crede că este un jucător iscusit.

„A jucat ceva cu cap. A scos nişte numere şi le-a repetat şi în cealaltă variantă şi în a treia”, crede angajata Loteriei Române.

Jucătorul este de trei ori norocos, asta pentru că în toate cele trei variante au ieşit numere extrase duminică. Pe lângă marele premiu, a mai câştigat şi la categoriile a III-a și a IV-a, adică 817 lei, respectiv 30 de lei.

Jucător cu emoții

Iar seria norocoşilor nu se opreşte aici pentru agenţia din Galaţi. Spre exemplu, un domn care a venit azi la sediul agenției a ghicit patru numere şi inima începuse să îi bată nebuneşte. Până la urmă, a câştigat 817 de lei.

„N-am ştiu că la asta, am auzit de Galaţi atât că s-a câştigat. Când am văzut că ies la rând am zis că eu sunt, numai ultimele două nu erau ale mele”, mărturisește jucătorul din Galați.

Potrivit Regulamentului Loteriei Române, câştigătorul are la dispoziţie 90 de zile pentru a-şi ridica premiul.

Citiți și:

Loto. A fost câștigat premiul cel mare la 6/4

Trai luxos cu peste 8 milioane de euro. Ce poate face cu banii câștigătorul la Loto 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri