"Loverboy" olandez, găsit în Cluj. Cum a reușit un escroc să lase fără casă și fără bani o femeie cunoscută pe Tinder

Data actualizării: Data publicării:
prostitutie, prostituata, trafic de persoane
Fete înșelate prin metoda loverboy. Foto: Getty Images

Un escroc sentimental care acţiona pe Tinder a fost extrădat din România. Este vorba despre un olandez care a păcălit o femeie din Bulgaria să își vândă apartamentul și să îi trimită zeci de mii de euro, iar apoi a dispărut cu banii. 

Cetățeanul olandez a cunoscut o femeie din Sofia pe platforma Tinder, au comunicat timp de câteva luni iar apoi s-au mutat împreună în Sofia. El i-a spus femeii că lucrează la o firmă din capitala Bulgariei.

La scurt timp, bărbatul i-a povestit că fiul lui, despre care a spus că stătea cu fosta soție, avea nevoie de un tratament. Sub pretextul că se va căsători cu ea și că se vor muta împreună în Africa, el i-a spus femeii din Sofia să își vândă apartamentul. Ea s-a lăsat convinsă și a vândut imobilul.

Din vânzarea apartamentului, ea și-a păstrat 23.450 de euro și i-a dat bărbatului întâi 27.950 de euro, iar apoi 18.815 euro pentru o afacere în care el voia să investească.

După ce a primit banii, bărbatul a dispărut, iar femeia a constatat că nu își mai găsea nici telefonul, nici cartea de identitate. În plus, toți banii din cont îi fuseseră luați.

Olandezul a fost depistat în Florești, municipiul Cluj-Napoca, iar Curtea de Apel București a dispus arestarea lui și extrădarea în Bulgaria.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri