Lucian Isar reacționează după acuzele de corupție aduse de Victor Ponta

Data publicării:
ponta la guvern fb

ACTUALIZARE 14:07 Lucian Isar a reacționat, într-un mesaj transmis Digi24, la acuzele fostului premier Victor Ponta:

„Am vorbit în spațiul public, de mai multe ori, despre cazuri dureroase pentru domnia sa, OMV, Roșia Montană, Rompetrol și altele. Probabil că se simte exclus din dezbaterea publică, iar prezența mea la DNA, în calitate de martor, la o plângere pe care am formulat-o, i-a oferit pretextul de a mai arunca niște mizerii în spațiul media. Sau a reacționat, preventiv, panicat. Nu știu și nici nu mă interesează resorturile minciunilor sale. Îl anunț pe tânărul calomniator că va trebui să apară în fața instanței, deoarece îl voi acționa în justiție. Oricum are deja experiență cu instanțele. Un drum în plus sau în minus la tribunal nici nu va conta pentru domnia sa."


Nu cunosc in mod evident motivele chemarii de azi la DNA / pot insa sa spun ca in aproape 4 ani de Prim Ministru a fost...

Posted by Victor Ponta on Wednesday, February 10, 2016

„Nu cunosc în mod evident motivele chemării de azi la DNA. Pot însă să spun că în aproape patru ani de Prim Ministru a fost o singură ocazie în care am primit direct informare de la instituțiile specializate ale statului despre o tentativă clară de corupție din partea unui ministru - Lucian Isar (care a cerut avantaje personale de la un mare investitor american în schimbul sprijinului pentru implementarea unui proiect important în România)!
Atunci i-am spus imediat și lui Crin Antonescu de situație și a înțeles - în câteva ore l-am înlocuit pe Isar cu Mihai Voicu/probabil că cei care m-au informat pe mine au sesizat și DNA.

Din păcate există și astfel de oameni”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Citiți și: Lucian Isar, audiat la DNA

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri