Lugoj. Cinematograf 3D construit cu...roaba

Data publicării:
13022013 20cinema-49297

Chiar dacă nu a început lucrările decât de o luna, firma a anunțat că este deja în întârziere cu două săptămâni. Inginerii estimează că, dacă lucrurile nu se schimbă, termenul de 14 ianuarie 2014 va fi depășit cel puțin cu șase luni. Proiectul pentru cinematograful din Lugoj prevede două sali de proiecție 3 și 2 D, iar investiția se ridică la un milion de euro. Localnicii sunt dezamăgiți de situație, în conditiile în care acum, în orașul lor, nu au niciun cinema.

„E greu. Nu ai pe unde să mergi pe altă cale. Trebuie să urci, să cobori pe rampe să-ți menții echilibru. Riști să cazi”, explică un muncitor.

Muncitorii trebuie să împingă roaba încărcată câțiva kilometri în fiecare zi.

Conflictul cu proprietarul terenului de lângă șantierul cinematografului ar fi început după ce unul dintre muncitori a intrat în barul omului să ceară un pahar cu apă. Patronul a decis atunci să închidă poarta comună, așa că mașinile primărie nu mai pot intra să transporte molozul.

„Era o cale de accces stabilită și de pompieri. Sperăm să se găsească o înțelegere, pentru ca lucrurile să se rezolve, e o chestiune de utilitate publică”, a spus Francisc Boldea, primar Lugoj.

Localnicii din Lugoj, inițial încântați de vestea că vor avea cinematograf 3D, acum încep să își piardă din entuziasm.

Patronal restaurantului a refuzat să comenteze situația si nu a dat semne că este dispus să facă un compromis.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri