Sari la conținut

Luptă pentru supremație între interlopii din București. Șapte persoane au fost reținute

Totul s-a petrecut în 14 februarie, în restaurantul lui Răzvan Pârcălabu, şeful Federației de Lupte Libere. Surse apropaite anchetei spun că localul este cunoscut ca punct de întâlnire a clanurilor interlope din Capitală.

Sursele vorbesc despre două grupări care îşi revendică supremaţia stradală: Mogoş şi Pârcălabu.

„Mai mulţi angajaţi ai unui restaurant din sectorul 6 au agresat fizic trei bărbaţi, clienţi ai localului, prin folosirea unor bâte de basebal şi a unui topor. Persoanele au suferit leziuni la nivelul toracelui precum şI o factură craniană”, a declarat procurorul Vicenţiu Gheorghe.

În ciuda rănilor destul de grave, nimeni nu a depus atunci plângere la poliţie. Abia acum anchetatorii au intrat pe fir şi au făcut 20 de percheziţii la locuinţele mai multor suspecţi, dar şi în restaurant în care s-a petrecut bătaia sângeroasă.

26 de persoane au fost duse cu dubele poliţiei la audieri. Printre cei care au dat explicaţii a fost Bogdan Stoica, un cunoscut luptător de K1, care ar fi fost martor la bătaie, spun anchetatorii.

Şi proprietarul restaurantului a fost adus la Poliţie. Răzvan Pârcălabu, şeful Federației de Lupte Libere, neagă orice implicare.

Acuzaţiile în acest caz sunt de tentativă de omor.