Luptătorul de K1 prins când încerca să vândă droguri unui anchetator sub acoperire, condamnat la închisoare cu suspendare

Data actualizării: Data publicării:
drog Maxim

Adrian Maxim, unul dintre cei mai cunoscuți luptători de sporturi de contact din Bihor, a fost condamnat la un an și opt luni de închisoare cu suspendare într-un dosar de trafic de droguri. În luna noiembrie a anului trecut, Maxim a fost prins în flagrant delict în momentul în care încerca să vândă unui anchetator sub acoperire un kilogram de cannabis.

drog Maxim
drog Maxim

Dați clic pe prima poză pentru a vedea toată galeria foto

Pe 19 noiembrie, după ce a discutat telefonic cu un ofițer sub acoperire, Adrian Maxim și-a dat întâlnire cu investigatorul în parcarea unui centru comercial din Oradea. Urma să aducă cannabis primit de la un complice.

"Acesta (ofițerul sub acoperire – n.n.) s-a întâlnit cu inculpatul (Adrian Maxim – n.n.) (...), ocazie cu care inculpatul i-a vândut 1 kg. substanţă vegetală (cannabis), în schimbul sumei de 4.000 euro, marfa provenind de la inculpatul Sălăjan Bogdan Alin, cu această ocazie s-a realizat prinderea acestora în flagrant", arătau prorucorii DIICOT Oradea într-un comunicat.

Anchetatorii au descins apoi în localitatea Girișu de Criș, unde au mai găsit peste 6 kilograme de plante de cannabis puse la uscat pe o sfoară ori în borcane.

Tribunalul Bihor a decis, luni, să-l condamne pe Adrian Maxim la un an și opt luni de închisoare cu suspendare și a dispus eliberarea acestuia din arestul la domiciliu. Timp de patru ani, sportivul se va afla sub supraveghere. În această perioadă, printre alte obligații, Maxim trebuie să frecventeze „unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate (și) va presta o muncă neremunerată pe o perioadă de 120 zile la (...) Primăria Girișu de Criș”.

Și celălalt inculpat în acest dosar a fost condamnat la închisoare cu suspendare și va trebui să muncească și el în folosul comunității.

Hotărârea nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Oradea.

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri