FOTO & VIDEO. Incendiu în parcarea subterană a mall-ului Sun Plaza. Șase victime și trei mașini arse

Data actualizării: Data publicării:
masini arse plaza 241119 (4)

Sute de persoane au fost evacuate din mall-ul Sun Plaza, aflat în sectorul 4 al Capitalei, după ce o mașină a luat foc în parcarea subterană, în jurul orei 16:00. Incendiul a fost stins de pompieri la scurt timp și mai multe persoane au fost transportate la spital.

Actualizare 18:55. Bilanțul ISU București – Ilfov arată că, după incendiul de duminică din Mall-ul Sun Plaza, din Sectorul 4, au fost șase victime, dintre care patru expuse la fum, una cu atac de panică și una cu durere toracică. 

Este vorba de patru persoane care au fost expuse la fum, acestea fiind duse la Spitalul Bagdasar Arseni. O persoană a suferit atac de panică și alta a acuzat durere toracică.

În plus, ISUBIF mai anunţă că se permite accesul la parter şi la nivelul -1, pentru preluarea autoturismelor.

Citește și VIDEO. Traficul de la Sun Plaza, dirijat de un client al mall-ului


Actualizare 18:25. Încă o persoană a fost transportată la spital în urma intoxicației cu fum, după incendiul de la mall-ul din sectorul 4.

Actualizare 17:25. Trei persoane care au fost expuse la fum în urma incendiului de la mall-ul Sun Plaza au primit asistență medicală și au fost transporttate la spital. De asemenea, trei mașini au fost distruse, a anunțat ISU București – Ilfov.

Reprezentanții complexului urmează să transmită un mesaj informativ pentru persoanele care sunt evacuate și care așteaptă să aibă din nou acces în parcare, pentru a-și recupera autoturismele.

Reprezentanții ISU anunță că încă nu a fost evacuat fumul și sunt în desfășurare, iar accesul nu se va face decât atunci când vor fi îndeplinite condițiile de siguranță.

Primele imagini de la incendiul din parcarea subterană de la Sun Plaza au fost furnizate de ISU. 

masini arse plaza 241119 (5)
masini arse plaza 241119 (5)

Actualizare 17:10. Incendiul din parcarea mall-ului Sun Plaza a fost stins de pompieri. Din cauza fumului dens, s-a declanșat alarma de urgență și toți cei care se aflau în incintă au fost evacuați, a precizat ISU București - Ilfov.

Potrivit sursei citate, incendiul s-a manifestat cu foarte mult fum, iar fumul a ajuns și în incinta mall-ului.

Pompierii urmează să stabilească și cauza izbucnirii incendiului.


Potrivit reprezentanților ISU București – Ilfov, un incendiu puternic a izbucnit dumincă, în jurul orei 16.00, la mall-ul Sun Plaza din Sectorul 4. Fumul vine din parcarea subterană, la -2.

Mai multe echipaje de pompieri intervin pentru a stinge incendiul. 

Din informațiile de la această oră nu sunt persoane rănite.

Știre în curs de actualizare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri