Mama primarului Constanţei, surprinsă când băga în urnă mai multe buletine de vot. Soțul: Nu a existat intenție

Data actualizării: Data publicării:
decebal fagadau

Mama primarului municipiului Constanţa Decebal Făgădău a fost surprinsă când ar fi încercat să introducă în urmă mai multe buletine de vot pentru alegerile europarlamentare, iar poliţiştii fac cercetări în acest caz.

Potrivit oamenilor legii, o femeie care s-a prezentat la secţia de votare 133-134 din municipiul Constanţa ar fi luat mai multe buletine de vot pentru alegerile europarlamentare.

Ea ar fi fost surprinsă atunci când încerca să le introducă în urnă, iar reprezentanţii secţiei de votare i-au anunţat de poliţişti. Aceştia au început cercetările în acest caz şi urmează să o audieze pe femeie.

Conform unor surse locale, femeia este mama primarului PSD din Constanţa, Decebal Făgădău.

Tătăl primarului Constanţei spune că soţiei sale i-au fost date mai multe buletine de vot şi că nu a existat elementul intenţional

Tatăl primarului municipiului Constanţa, Vasile Făgădău, spune că soţiei sale i-au fost date mai multe buletine de vot pentru alegerile europarlamentare şi nu a văzut acest lucru, care a fot sesizata de cineva din secţia de votare atunci când a vrut să le bage în urnă.

Vasile Făgădău a declarat jurnaliştilor că soţiei sale o persoană din secţia de votare i-ar fi dat cinci buletine de vot şi ea nu a observat acest lucru.

„Fata de acolo nu a observat că i-a dat 5 buletine de vot pentru europarlamentare. Şi s-a dus în cabină, nu vede, e pensionară şi când a venit cu ele s-a sesizat cineva. Ea a spus că aşa i-au fost date”, a afirmat tatăl primarului.

Vasile Făgădău spune că a fost o eroare şi de o parte şi de cealaltă şi că nu a existat elementul intenţional.

„Este o eroare, o greşeală şi de o parte şi de cealaltă. Nu a existat elementul intenţional. E terminată, i s-a făcut rău, e pensionară”, a mai afirmat Vasile Făgădău. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri