Marcel Iureș: Am văzut în nașterea fiului meu continuarea vieții mele

Data publicării:
marcel 20iures 205446110 20mediafax 20foto 20mircea 20rosca-56069

„Eu nu sunt foarte atent la lucrurile senzaţionale. M-au fascinat şi mă fascinează în continuare copiii. Naşterea fiului meu a fost un moment excepţional, pentru că am văzut continuarea vieţii mele. E un lucru care te cutremură. E un sentiment care nu are nume”, a mărturisit Marcel Iureș.

Acum, Alex face şi fotografii pentru teatru, are şi o companie de produs filme. A luat şi nişte premii pentru nişte documentare artistice, scurtmetraje. „A început de unul singur, cum e şi firesc. Cu spaimă, cu tremurături, cu poticneli, dar acum e OK”, spune Marcel Iureș vorbind despre fiul său.

„La un moment dat, ajungi să fii martorul evoluţiei propriului copil, pentru că mare lucru nu mai ai de făcut”, afirmă Marcel Iureș, întrebat ce educație i-a dat fiului său. „Dacă i-ai pus în mână cărţile care trebuie şi ai o prietenie solidă cu el, lucrurile se simplifică. Devin grele sau complicate doar atunci când vezi că tinerii din ziua de azi nu sunt absorbiţi, nu sunt acceptaţi de lanţul social şi trebuie să facă eforturi supraomeneşti să se integreze în propria ţară. Se vede cu ochiul liber că sunt trişti”, adaugă marele actor.

Despre prima dragoste a lui Marcel Iureș – o țigăncușă -, dar și despre proiectele și gândurile sale, despre relația politician – artist în România de astăzi puteți afla citind interviul acordat Ziarului Metropolis.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri