Martor: Lumea se călca în picioare să iasă. Unii au sărit de la etaj pe pământ, alții au sărit în lac

Data publicării:
incendiu cu pompier

Una dintre persoanele care au fost aseară în club, Corina Anghel, spune că focul a izbucnit prima dată la acoperiş. Conform acesteia, lumea s-a îmbulzit către ieșire, se călcau în picioare deși multe persoane nu știau ce se întâmplă. Unii s-au aruncat pe geamuri, de pe terasă, alții au sărit în lac.

Redactor Digi24: Se fuma înăuntru?

Corina Anghel, martor: Acolo se fuma și se fuma peste tot, chiar la masă la noi fumau chiar și colegii pe lângă mese. Personal, am fost martoră când un ospătar i-a cerut unui coleg de la masă să stingă țigara, la care el s-a întors, a palmat-o și a zis „ăsta vrea să sting țigara, dar lasă-l”.

Fiecare sticlă era însoțită de artificii, erau sticlele de Moet și cele de votcă foarte scumpe care sunt mereu însoțite de artificii în Bamboo.

Toată lumea s-a îmbulzit la ieșire, în față, spre recepție, iar noi unde am văzut că era mai puțină lume, adică locul de fumat unde era o ieșire în curtea interioară a clubului, am ieșit acolo. Lumea era foarte disperată, se călcau în picioare, erau persoane care leșinau. Fugeau fără haine, fără documente, țipau după documente, că nu aveau telefonul.

La scurt timp, 15-20 de minute, lumea din cauza panicii a început să se arunce de pe acea terasă, în gol. Chiar un bărbat de 50-55 ani s-a aruncat în gol, s-a izbit de pământ și a fost ajutat de alte persoane deja aflate acolo. Celelate persoane se aruncau în lac, încercau să escaladeze zidurile. Noi am ieșit după două ore, când pompierii au reușit să aibă acces la zidul unde eram noi și să ne facă rost de două scări pe care să urcăm și să coborăm pe un deal. Mergeam pe un fel de câmp, urcam un deal și apoi am ieșit.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri