Maşină a Poliţiei, implicată într-un accident rutier la Bistriţa-Năsăud. Un poliţist a fost rănit

Data actualizării: Data publicării:
accident-politie-bistrita
Foto: bistriteanul.ro

O maşină a Poliţiei a fost implicată, sâmbătă dimineaţa, într-un accident rutier produs pe raza municipiului Bistriţa, la ieşirea spre localitatea componentă Viişoara, fiind lovită de un alt autoturism al cărui şofer a efectuat un viraj fără să se asigure corespunzător.

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, şoferul autospecialei, în vârstă de 24 ani, a fost rănit şi transportat la spital.

„Şoferul unui autoturism care circula pe direcţia Bistriţa-Beclean, un bărbat de 38 de ani, din municipiu, ar fi efectuat un viraj spre stânga fără să se asigure corespunzător, moment în care a fost colizionat de o autospecială de Poliţie care se deplasa pe aceeaşi direcţie de mers, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. În urma accidentului, şoferul autospecialei, un tânăr de 24 de ani, din Bistriţa, a fost rănit şi transportat la spital (conform primelor date, cu leziuni uşoare)”, a transmis IPJ, potrivit Agerpres.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili toate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Sursa foto: bistriteanul.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri