Sari la conținut

Maşină căzută în Olt. O fetiță de 13 ani, scoasă în stare gravă, părinții au murit

ACTUALIZARE. Scafandrii i-au găsit pe cei doi oameni care au căzut cu maşina în Olt și care erau dați dispăruți, dar din nefericire mult prea târziu. Fata celor doi, o copilă de 13 ani, se afla şi ea în maşină, dar a fost salvată de un martor al accidentului.

Mașina a fost scoasă din apele râului Olt și va fi urcată pe platformă. Au fost trei echipe care au participat la interventie, scafandrii, echipaj SMURD și un echipaj care a ajutat la căutări pe barcă. Dimineață la ora 10:00 a fost anunțat acest accident la 112, iar un martor a reușit să o scoată pe fata de 13 ani din apă.

Copila a fost transportată mai întâi la spitalul din Brezoi, unde a fost stabilizată, apoi a fost dusă la spitalul de urgență din Râmnicu Vâlcea. Acolo un psiholog de la Inspectoratul de Poliția a putut chiar să stea de vorbă cu ea, a reușit să dea câteva detalii legate de părinții ei. Mama avea 46 de ani, tatăl 53.

Povestea este cu atât mai tristă cu cât fata de 13 ani fusese adoptată. Soții mai aveau trei copii.

Nu se cunosc deocamdată împrejurările în care s-a produs accidentul. Poliția a deschis o anchetă și vor continua cercetările.


O maşină în care se aflau trei persoane a căzut în apele râului Olt în localitatea Brezoi. Un bărbat care a fost martor la această scenă a reuşit să scoată la suprafaţă o tânără de 13 ani. Starea ei este gravă, motiv pentru care a fost solicitat un elicopter SMURD. Echipajele ISU de la faţa locului le caută acum pe celelalte două persoane aflate în autoturism.

ACTUALIZARE. Mașina a fost localizată, a anunțat la Digi24 un reprezentant al ISU Vâlcea.


Fata a fost salvată şi se aşteaptă elicopterul SMURD pentru preluarea ei, însă părinţii ei nu au reuşit să iasă din autoturism. Se pare că șoferul a pierdut controlul volanului pe DN 7, în apropierea localităţii Brezoi, și mașina a căzut în râu. 

„Un autoturism înmatriculat în Vâlcea, care se deplasa pe sensul de mers Sibiu – Râmnicu Vâlcea, pe fondul neadaptarii vitezei de deplsare, a parasit partea carosabila si a intrat în Olt”, au precizat polişiştii.

Potrivit acestora, în maşină se aflau trei persoane, o femeie, un bărbat şi o fetiţă de 13 ani.  „Părinţii, despre care nu avem date, se pare ca nu ar fi ieşit. Se intervine pentru scoaterea maşinii”, au spus reprezentanţii Poliției Vâlcea, citați de News.ro.

Potrivit acestora, la faţa locului se deplasează scafandrii pentru găsirea maşinii şi a celorlalte două persoane.

Pe aceeași temă