Mașină de poliţie în misiune, răsturnată de o şoferiţă care nu i-a dat prioritate

Data actualizării: Data publicării:
politia

O autospecială de Poliţie care se afla în misiune, după ce a fost solicitată în urma unui apel la numărul de urgenţe 112, s-a răsturnat, joi după-amiază, într-o intersecţie din Timişoara, după ce o femeie aflată la volanul unei maşini nu i-a acordat prioritate.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Ancuţa Morariu, a declarat pentru News.ro că autospeciala avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, în momentul accidentului.

„O femeie de 49 de ani a condus un autoturism pe strada Gheorghe Lazăr, iar la intersecţia cu strada Circumvalaţiunii nu a acordat prioritate de trecere autospecialei de Poliţie care a pătruns în intersecţie având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Echipajul se deplasa la un eveniment sesizat la numărul de urgenţe 112, iar ulterior evenimentul a fost redirecţionat către un alt echipaj”, a declarat Ancuţa Morariu.

În urma acestui accident, şoferiţa a fost rănită, fiind dusă cu o ambulanţă la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri