Mașină de Poliţie lovită de tren la o trecere de nivel

Data actualizării: Data publicării:
politia lovita

O autospecială de Poliţie a fost lovită, luni dimineaţă, de un tren în satul Fărei, comuna vrânceană Garoafa, traficul feroviar fiind blocat. În urma accidentului, un poliţist a fost rănit.

politia

Poliţiştii din Vrancea au stabilit că accidentul de la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea vrânceană Garoafa, s-a produs după ce poliţistul a oprit la trecerea respectivă, semnalizată acustic şi luminos, iar imediat după ce a trecut garnitura de tren, care circula pe ruta Iaşi - Bucureşti, a traversat, însă în acel moment, un alt tren venea pe celălalt sens, maşina de Poliţie fiind lovită şi târâtă aproximativ jumătate de kilometru. Traficul feroviar, blocat câteva zeci de minute din cauza accidentului, a fost reluat. Poliţistul a fost descarcerat şi preluat de o ambulanţă.

Din primele date, în maşina de Poliţie se afla o singură persoană, ajutorul şefului de post din localitatea Garoafa, care a rămas încarcerată în urma impactului între autospecială şi tren. Potrivit primelor informaţii, poliţistul nu s-ar fi  asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată.

Șoferul mașinii, ajutorul şefului de post din comuna Garoafa, un poliţist în vârstă de 24 de ani, a fost preluat de o ambulanţă, iar din primele date a reieşit că viaţa nu i-ar fi pusă în pericol.

Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală, care va fi declinat procurorilor.

Traficul feroviar pe calea ferată a revenit la normal, după ce câteva zeci de minute a fost blocat.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri