Mașinile a doi angajați CNADR Craiova au fost arse, iar un al treilea angajat a primit amenințări cu moartea

Data publicării:
masina arsa

Oamenii susţin că totul se leagă de o anchetă pe care o deşfăşoară în acest moment şi în care inventariază construcţiile şi panourile publicitare construite fără autorizaţie pe marginea drumurilor naţionale.

În ultimele luni angajaţii au descoperit mii de astfel de construcţii ilegale. Compania Națională de Drumuri pierde astfel milioane de euro anual pe care le-ar putea încasa din chirie şi, mai mult, în aceste situaţii amplasarea de construcţii pune în pericol circulaţia pe drumurile naţionale.

Primul incident s-a petrecut în urmă cu câteva săptămâni. Unui angajat al companiei de drumuri maşina i-a luat foc în plină noapte. Pompierii veniţi să stingă focul au concluzionat că este o mână criminală şi au deschis o anchetă. Omul a făcut plângere şi la poliţie.

La câteva zile distanţă, un alt angajat şi-a găsit maşina stropită cu acid. Şi în acest caz poliţia a deschis o anchetă.

Mai mult, un membru din conducerea CNADR Craiova reclamă că a primit telefoane de ameninţare.

Până la 1 decembrie comisia are termen să raporteze câte din amplasamentele aflate în jurisdicţia lor au autorizaţii şi câte plătesc taxele aferente.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri