Medic din Muntenegru: L-am sunat pe Mitropolitul nostru să se roage pentru români

Data publicării:
medic

„Ultimele zile au fost foarte dificile, pline de emoție, pentru mine și pentru toți colegii mei. În prima zi, când s-a întâmplat accidentul, l-am sunat pe Mitropolit. L-am sunat când am auzit că sunt oameni în canion, l-am rugat pe el și pe toți preoții din Muntenegru și Serbia să se roage pentru concetățenii voști”, a spus medicul.

„În acest moment aș vrea să fiu în legătură cu o doamnă care a fost primul meu pacient. Când a fost transferată ieri, mi-a dat un cadou, o icoană, primită luni când au vizitat-o oficialii români. Eu i-am dat o cruce de la o mănăstire din Muntenegru”, a adăugat ea.

„Oamenii noștri sunt plini de compasiune, toată lumea din Muntenegru a fost mișcată de ceea ce s-a întâmplat. Poate e momentul ca lumea să vadă cum sunt muntenegrenii. Cred că oamenii au învățat solidaritatea. Indiferent cum arată, din ce țară vin, cel mai important lucru este acesta”, a declarat medicul

Medicul Sandra Duranovici le-a făcut cadou câte o icoană ministrului român al sănătății și ambasadorului român în Muntenegru. „Poate că această tragedie ne va apropia mai mult, vom sta în legătură”, a subliniat ea.

Echipa Digi24 a montat în fața spitalului un banner cu mesajul de mulțumire adresat muntenegrenilor.

Citiți și Mărturii la Digi24. Salvatorii românilor din Muntenegru povestesc despre primele clipe ale infernului

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri