Medic pensionat, beat la volan. Bărbatul a lovit șase mașini și a rănit patru oameni

Data publicării:
medic accid

Medicul băut bine a ieșit de pe o strada de lânga Spitalul Județean și a intrat direct într-o mașina care mergea pe banda a doua. A lovit-o de două ori. Asta nu l-a oprit să plece însa mai departe. Dupa câteva sute de metri, a intrat într-o alta mașina care circula pe banda a treia, şi a ricoşat în alte trei mașini parcate.

„M-a târât pur și simplu cred ca 200-300 de metri și am intrat în mașinile astea care erau parcate”, povestește o femeie.

„Mașina mea era parcată pe locul doi în fața la bancă și este avariata și în fața și în spate. Mașina a ajuns pâna în peretele bancii”, spune un bărbat.

În scurt timp, numarul maşinilor lovite a crescut la şase.

Cei patru şoferi aflaţi în trafic, dar şi doi pietoni au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar rănile nu au fost grave.

„Conducătorul auto care se afla sub influența băuturilor alcoolice a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice pentru a i se stabili alcoolemia”, spune Liviu Naghi, purtător de cuvânt al IPJ Brașov.

Etilotestul a aratat o alcoolemie de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul este medic pensionar, dar profeseaza înca la un spital privat din oraș. Culmea este că nu e primul incident de acest fel în care e implicat.

Medicul prins astăzi baut la volan a mai fost implicat într-un incident similar și în anul 2007. Atunci, polițiștii l-au oprit în timp ce se îndrepta spre Iași. I-au pus etilotestul care a indicat o aloolemie de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Medicul s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și a rămas și fără permis.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri