Medicii de la Dinamo și ambulanța Puls, audiați

Data publicării:
patrick ekeng facbook-4

ACTUALIZARE: Medicul echipei Dinamo a plecat de la sediul Poliției Capitalei alături de ofițerii Serviciului- Omoruri la unul dintre sediile echipei Dinamo. Cel mai probabil este vroba despre baza de cantonament de unde ar putea fi ridicate și alte documente medicale. 

Medicul se va întoarce la sediul Poliției Capitalei pentru a analiza documentele împreună cu polițiștii. 

De asemenea, sunt audiați în continuare medicii și asistenții de pe ambulanțele Puls care au fost prezenți vineri seară pe stadionul din Ștefan cel Mare. 


Ofițerii de la Serviciul Omoruri vor să stabilească care era protocolul medical în cazul unui astfel de incident și să stabilească dacă Patrick Ekeng a primit ajutor medical la timp.

Martorii spun că fotbalistul a primit ajutor medical cu întârziere. 

Polițiștii au analizat toate documentele pe care le-au luat, ieri, de la clubul Dinamo și de la ambulanța Puls. De asemenea, ei au vizionat toată filmările de la locul incidentului și au identificate persoanele din staff-ul medical care s-au apropiat de Patrick Ekeng pentru a-l ajuta.

Autoritățile vor să știe exact cum s-a intervenit și în ce stare se afla Patrick Ekeng atunci când au ajuns medicii la el. Dacă avea puls, dacă pulsul era regulat, sau dacă avea probleme respiratorii. Ofițerii au analizat și documentele întocmite de medicii de la Floreasca care l-au resuscitat pe jurnalist o oră și jumătate înainte de a-i pronunța decesul. 

Camerunezul Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon, vineri seara, la meciul Dinamo-Viitor şi a murit. 

Era minutul 70 al partidei dintre Dinamo şi Viitorul când mijlocaşul Patrick Ekeng, intrat pe gazon de doar câteva minute, s-a prăbușit inexplicabil la mijlocul terenului.

Poliția și procurorii au deschis dosar penal in rem pentru a stabili în ce condiții s-a produs moartea fotbalistului.

Citiți și: 
Finala Cupei României, amânată după moartea fotbalistului dinamovist 
Tragedie la Dinamo. Patrick Ekeng a murit. Jucătorul s-a prăbușit pe teren în timpul meciului cu Viitorul
Moartea fotbalistului Patrick Ekeng, în presa străină
Dosar penal in rem după moartea fotablistului Patrick Ekeng 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri