Medicul rezident care a protestat în ploaie după o gardă de 24 de ore

Data publicării:
16681706_10210995538177130_8265959147165188525_n

Un medic rezident a devenit imaginea-simbol a celei de-a 20-a seri de rezistenţă în stradă.

Plouat şi vizibil obosit după o gardă de 24 de ore, Vlad Ispas, rezident la Spitalul Floreasca, a fost fotografiat în timp ce bătea toba la poarta Guvernului alături de câteva mii de protestatari adunaţi în Piaţa Victoriei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Poza a fost postată pe Facebook de fotograful Mihnea Dumitru care spune că tânărul medic ar putea fi considerat un Gavroche al acestei revolte.

Fotografia a primit mii de aprecieri şi a fost şi distribuită şi redistribuită de câteva mii de ori. Modest, medicul Vlad Ispas nu a vrut să comenteze fotografia care i-a adus aprecierea în mediul online. Şi-a explicat însă prezenţa în Piaţa Victoriei, în exclusivitate, la Digi24: „Într-o societate democratică avem posibilitatea de a manifesta prin protest. Iar cultura protestului şi dezvoltarea acestuia ne ajută să construim o ţară aşa cum ne dorim. Acest principiu m-a motivat să ies în stradă alături de alţi oameni.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri