MEHEDINȚI. Primarul comunei Gogoșu, implicat într-un caz de evaziune fiscală

Data publicării:
21012013 20mehedinti 20lohon-50665

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi S.A.S. Mehedinţi, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi au efectuat 16 percheziţii la domiciliul unor administratori de societăţi comerciale, precum şi la sediile acestora.

Percheziții au loc în județele Mehedinți, Gorj, Timiș și Hunedoara.Acțiunea este coordonată de IPJ Mehedinți vizează mai multe firme din domeniul construcțiilor.

Opt persoane au fost duse la audieri.Printre care și Jean Rogoveanu, primarul comunei Gogoșu, din județul Mehedinți. Aceștia sunt suspectați de evaziune fiscală și spălare de bani.

„În perioada 2011-2012, în calitate de reprezentanţi ai societăţilor comerciale, suspecții au dispus înregistrări de tranzacţii comerciale fictive de peste 8.000.000 lei, sustrăgându-se de la plata TVA-ului şi impozitului pe profitul aferent respectivelor tranzacţii comerciale, prejudiciind astfel bugetul de stat cu suma de aproximativ 3.000.000 lei”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri