Mesajul premierului pentru Roșca Stănescu și pe Sebastian Ghiță

Data publicării:
5448180 20mediafax 20foto 20octav 20ganea-50275

„Am discutat astăzi puţin cu Crin Antonescu acest episod tragi-comic al bătăliei şi am decis următorul lucru: prima dată când domnul Roşca Stănescu, senator liberal, sau domnul Ghiţă, deputat PSD, mai au de discutat în public despre cine e mai securist sau mai mogul, pleacă imediat din USL şi-i dăm afară sau pleacă ei.

Eu cred că o să discute doar în privat. Dacă au aceste probleme importante de rezolvat între ei, să nu le facă în calitatea de deputat PSD şi senator PNL. Părerea domnului Roşca Stănescu despre mine e interesantă, dar trebuie să o spună în privat, părerea domnului Ghiţă despre domnul Antonescu, la fel. Sperăm că cel puţin o perioadă s-a închis disputa publică” , a spus Ponta la luni seara, într-o emisiune tv.

Senatorul PNL l-a acuzat pe patronul România TV, deputatul PSD Sebastian Ghiță, că este ofiţer acoperit şi că, în mod direct, coordonează campania de denigrare, prin falsuri, a PNL, dusă de televiziunea pe care o conduce. Stănescu a susţinut că ar avea probe împotriva lui Ghiţă, dar nu le-a prezentat.

Deputatul PSD Sebastian Ghiţă, care este şi secretar al Comisiei parlamentare de control a SRI, i-a numit pe liberalul Sorin Roşca Stănescu, patronul trustului Intact, preşedintele de onoare al PC Dan Voiculescu, şi pe omul de afaceri Ioan Niculae „fosile comunistoide” cu legături de bani şi interese cu Rusia, spunând despre aceştia că atacă serviciile secrete.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri