Messi e de neoprit. A marcat al 91-lea gol din acest an şi Barca a învins la Valladolid

Data publicării:
2312 20gol 20messi-40120

Jucătorii Barcelonei au vrut cu orice preţ să-i facă un cadou frumos lui Tito Vilanova, la primul meci în care antrenorul, care joi a suferit o intervenţie chirurgicală, nu a putut sta pe bancă.

Leo Messi şi-a făcut numărul şi în deplasarea cu Valladolid. Argentinianul a luat mai întâi bara la ţintă, apoi a stat la originea fazei din care căpitanul Xavi a deschis scorul, în minutul 43.

În partea a doua, cel mai bun fotbalist al lumii a punctat şi el, după exact o oră de joc, şi a terminat anul cu nu mai puţin de 91 de reuşite!

Speranţele lui Valladolid s-au reapris, după reuşita lui Javi Guerra din penultimul minut al întâlnirii. Barcelona a mai punctat o dată însă în prelungiri, prin Tello şi a bifat a 10-a victorie consecutivă în Primera Division.

Vilanova a fost externat

Tito Vilanova a fost externat sâmbătă după-amiază, după ce starea sănătăţii sale s-a îmbunătăţit în urma operaţiei suferite la mijlocul săptămânii, informează Marca.

Tehnicianul în vârstă de 44 de ani, a fost operat, joi, la spitalul Vall d'Hebron din Barcelona, după ce i-a fost detectat un ganglion la doi centimetri de locul în care i-a fost extirpată o tumoare de la glanda parotidă, în 2011.

Tito Vilanova a semnat în luna aprilie un contract pe doi ani cu FC Barcelona, după ce Josep Guardiola s-a retras de la conducerea tehnică.

Sub conducerea sa, FC Barcelona a reuşit cel mai bun start din istoria Primera Division, înregistrând 15 victorii şi un egal în cele 16 etape disputate. De asemenea, gruparea catalană este calificată în optimile Ligii Campionilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri