METEO. Ceață și dimineți din ce în ce mai reci în următoarele zile

Data publicării:
13 2011meteo-33232

Pe parcursul zilei, înnorări și ploi slabe sunt așteptate în vestul, nordul și centrul țării, iar în zona înaltă a Carpaților Orientali precipitațiile vor fi mixte. Din când în când, vântul își va face simțită prezența în regiunile estice.

Temperaturi cu minus în următoarele patru zile

Următoarele zile aduc vreme mai rece. Maximele termice vor mai depăși 10 grade Celsius doar în regiunile sudice. Nopțile și diminețile vor fi tot mai reci, cu minime de minus 10 grade în depresiunile transilvane.

Doar miercuri, câțiva stropi de ploaie își vor face simțită prezența în regiunile din sud-vestul și sudul țării. Singurul fenomen notabil în această perioadă va fi ceața din zonele joase şi bruma acolo unde temperaturile vor coborî sub 0 grade.

Cum va fi vremea în Capitală

În București ceața mai persistă, dar soarele și adierile vântului o vor risipi până la amiază. Maxima zilei va fi de 13-14 grade Celsius, iar barometrele vor înregistra creșteri ușoare ale presiunii atmosferice.

Până la mijlocul săptămânii, mercurul termometrelor va marca o scădere treptată și în zona Capitalei. Maximele diurne nu vor mai depăși 10 grade Celsius, iar pe parcursul nopților temperaturile vor coborî sub limita de îngheț.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri