METEO. Cum va fi vremea mâine și în weekend

Data publicării:
ghiocei primavara GettyImages-162906880

FOTO: Gulliver/GettyImages

Mâine va ploua pe arii extinse în vestul, nordul şi centrul ţării, şi local în restul teritoriului, iar în zona montană vor fi şi ninsori. Vântul va avea intensificări la munte, în sudul Banatului, precum şi în regiunile estice. Cu toate acestea, vremea se mai încălzeşte, iar la amiază se vor înregistra între 4 şi 15 grade.

Până la sfârşitul lunii vremea se va încălzi din nou, iar luni, când va fi cel mai cald, maximele vor atinge 19, poate chiar 20 de grade. Şi asta chiar dacă nu săpăm de precipitaţii. Sâmbătă va ploua slab, mai ales în centrul şi sud-estul ţării, în timp ce la munte, dar trecător şi în extremitatea de nord a teritoriului, vor fi şi ninsori sau lapoviţă.

Ziua de duminică va fi plăcută, însă din timpul nopţii reapar ploile, care vor cuprinde treptat regiunile intracarpatice. În zonele joase de relief se poate forma ceaţă.

În Bucureşti, cerul va avea înnorări, iar în zori vor fi condiţii de ceaţă. Minima termică, mai ridicată decât cea obişnuită, va fi de 1...2 grade Celsius.

În Capitală, mâine cerul va fi înnorat, însă doar trecător este posibil să cadă câţiva stropi de ploaie. Vântul nu va crea probleme, iar temperatura va atinge 13 grade Celsius în orele prânzului. În ceea ce priveşte presiunea atmosferică, aceasta va mai creşte puţin.

În zilele următoare, norii vor rămâne pe poziţii şi, mai ales sâmbătă, va ploua slab în București. În plus, noaptea şi dimineaţa vizibilitatea va scădea destul de mult din cauza ceţii. Chiar şi în aceste condiţii, temperaturile se vor menţine peste cele normale, iar luni se vor situa în jurul valorii de 16 grade Celsius.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri