METEO. Cum va fi vremea miercuri şi joi

Data publicării:
brazi 20iarna 20mfax-49143

Astăzi, cerul va fi mai mult noros. În Oltenia, Banat şi vestul Munteniei, în special în partea a doua a intervalului, va ploua. Treptat, în sudul Banatului şi în vestul şi nordul Olteniei precipitaţiile vor deveni moderate cantitativ, iar ploile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare.

În restul zonelor doar pe arii restrânse vor fi ploi slabe, burniţă sau fulguieli. În Munţii Banatului şi în Carpaţii Meridionali local vor fi precipitaţii predominant sub ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, dar şi în regiunile sudice, cu viteze mai mari în sudul Banatului. În zonele joase, cu precădere din est şi centru, vor fi condiţii de ceaţă.

Joi, vremea va fi în general închisă. Cerul va avea înnorări în majoritatea zonelor. În sud şi sud-vest vor fi precipitaţii pe arii extinse, predominant sub formă de ploaie, în zona de munte local va ninge, iar în restul teritoriului izolat vor fi ploi slabe sau fulguieli.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări locale în sud şi sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 9 grade, iar cele minime între -6 şi 4 grade. În zonele joase izolat va fi ceaţă.

La Bucureşti. valorile termice vor fi mai ridicate decât în mod obişnuit la această dată, cu o maximă de 5...6 grade şi o minimă de 2...3 grade. Cerul va fi noros, iar spre seară şi noaptea va ploua. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri