METEO. Începe să se răcească, dar temperaturile se menţin peste valorile obişnuite

Data publicării:
1701 20meteo 20joi-44193

La noapte, va ploua slab pe arii restrânse în Banat, Oltenia și Muntenia și doar cu totul izolat în celelalte regiuni. La altitudini de peste 1.500 m vor fi precipitații mixte și condiții de polei.

Vântul va mai prezenta unele intensificări la munte și în Dobrogea. Temperaturile minime se vor încadra între -10 grade în depresiuni și 6 grade pe litoral. În zonele joase din sud și est, pe alocuri se va forma ceață.

În București, cerul va fi noros și va fi ceață. Trecător va ploua slab. Vântul va sufla cel mult moderat, iar temperatura minimă se va situa în jurul valorii de -grad.

În cursul zilei de mâine, cu toate că se răcește ușor, vremea se menține mai caldă decât în mod obișnuit. Astfel, maximele se vor încadra între 0 și 11 grade.

Va continua să plouă slab, pe arii restrânse, iar spre seară își fac apariția precipitațiile mixte și condițiile de polei. Vântul se va intensifica, îndeosebi în jumătatea de sud a țării.

În București, cerul va prezenta înnorări, va ploua slab, iar vântul va avea intensificări. Temperatura maximă va fi în jur de 7 grade Celsius.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri