Meteo. La noapte, local, se va semnala ceață, iar mâine va fi vreme caldă în toată țara

Data publicării:
ceata - meteo.ro

 

Temperaturile minime din această noapte se vor încadra între 5 şi 13 grade, mai coborâte în depresiuni, până în jur de 1 grad.

În Bucureşti, la noapte, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 7-9 grade. Spre dimineaţă, în special în zona preorăşenească, se va semnala ceaţă.

Mâine, vremea va deveni mai caldă decât în mod obişnuit în a doua decadă a lunii octombrie în cea mai mare parte a ţării, exceptând nord-estul unde valorile termice vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului şi în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 15-16 grade în nordul Moldovei şi 25-26 de grade în Banat şi Crişana, iar cele minime între 7 şi 15 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, pânã la 2-3 grade.

Dimineaţa şi noaptea, local în estul şi în sudul teritoriului şi pe arii restrânse în rest, se va semnala ceaţă asociată izolat cu burniţă.

În Bucureşti, mâine, vremea va fi uşor mai caldă decât ar fi normal la această dată, cu o maximă termică de 22-23 de grade şi o minimă de 10-12 grade.

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Dimineaţa şi noaptea se va semnala ceaţă, în special în zona preorăşenească.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri