METEO. Ninge în cea mai mare parte a ţării. La mijlocul săptămânii vor fi minus 25 de grade

Data publicării:
sinaia FB 1

Vântul va avea intensificări în toată ţara, cu viteze de peste 50 km/h, iar la munte va fi tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse cuprinse între minus 4 şi 6 grade Celsius.

Facebook Alba Iulia - Oraşul Meu

Bucureştenii au parte de temperaturi uşor pozitive, cu o maximă în jurul valorii de 1 grad. Pe parcursul zilei vor fi precipitaţii slabe, mai ales sub formă de ninsoare, dar, până spre prânz, se menţin condiţiile de polei. Presiunea atmosferică va începe să crească uşor.

Facebook Izvoarele Sucevei Bucovina

La munte va ninge în toate masivele, aşa că stratul de zăpada va creşte destul de mult. Vântul suflă cu putere, iar rafalele, de peste 70 km/h, vor viscoli ninsoarea. Temperaturile încep să scadă şi se vor menţine sub pragul gerului în Ceahlău, chiar şi pe parcursul zilei.

De mâine se răresc ninsorile, dar vântul va continua să prezinte intensificări în estul ţării şi la munte. În plus, vremea se răceşte din nou, iar la mijlocul săptămânii va deveni geroasă în toate regiunile, cu precădere noaptea şi dimineaţa. Cel mai frig va fi în depresiunile din estul Transilvaniei, unde termometrele vor indica şi valori sub minus 25 de grade.

Facebook Primăria Sinaia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri