METEO până vineri. Vremea se schimbă: va ploua şi nu vor fi mai mult de 23 de grade

Data publicării:
ploaie-umbrela -5767484-Mediafax Foto-Andreea Alexandru-1

 

Lucrurile nu vor sta aşa toată ziua, pentru că soarele va fi mai generos până la prânz, apoi norii şi aversele vor cuprinde mare parte din ţară. Cel mai cald va fi în Bărăgan, Moldova şi Dobrogea unde se vor atinge 31 de grade, în timp ce în Dealurile de Vest vor fi doar 21 de grade.

Aversele cu descărcări electrice şi intensificări ale vântului, posibil şi grindina, apar şi mâine mai ales în nord, în centru şi în est apoi şi prin celelalte regiuni.

Vineri vremea va deveni răcoroasă pentru această perioadă, cu maxime sub 23 de grade în toată ţara şi ploi în majoritatea regiunilor.

Vremea în Bucureşti

Locuitorii Capitalei se vor bucura şi astăzi de temperaturi de vară, în jur de 29 de grade. Spre seară norii se înmulţesc şi pot lăsa averse cu tunete, fulgere şi vânt ceva mai intens. În plus, presiunea aerului atinge valori destul de scăzute.

La mijlocul săptămânii vremea rămâne caldă în Bucureşti, temperaturile trec de 27 de grade, iar condiţii de ploaie vor fi în orele serii. Situaţia se schimbă, însă de vineri, când norii vor fi numeroşi, va ploua, va bate vântul, iar mercurul din termometre nu va indica mai mult de 22 de grade.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri