METEO. Se apropie weekendul, revin şi ploile

Data publicării:
ploaie-umbrela -5767484-Mediafax Foto-Andreea Alexandru

În zilele următoare ploile revin şi cuprind suprafeţe tot mai extinse. Joi, aversele, cu tunete, fulgere şi vânt alert apar din loc în loc în interiorul arcului carpatic, iar vineri spre seară şi noaptea în estul şi sud-estul României.

Sâmbătă astfel de fenomene vor fi prezente în majoritatea zonelor şi nu sunt excluse căderi de grindină şi cantităţi de apă mai însemnate.

Totuşi, vremea continuă să se încălzească, iar spre sfârşit de săptămână maximele ating 26 de grade Celsius în Oltenia.

Vremea în Bucureşti

Vremea va fi însorită azi în Capitală. Norii aproape că vor lipsi, iar vântul va adia uşor. După-amiază termometrele vor indica până la 21 de grade Celsius, o valoare apropiată de cea normală pentru prima decadă a lunii Mai. Presiunea atmosferică va scădea uşor.

Vremea rămâne prietenoasă cu bucureştenii până în apropierea weekendului. Joi şi vineri soarele va fi darnic, motiv pentru care maximele mai câştigă câteva grade şi se apropie de 23 de grade.

În schimb, vineri noaptea vor fi ploi în reprize, însoţite şi de descărcări electrice. Astfel de fenomene nu vor lipsi nici în cursul zilei de sâmbătă, când temperaturile nu mai trec de 20 de grade Celsius.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri