METEO. Temperaturi de vară în următoarele zile

Data publicării:
litoral

De o vreme frumoasă au parte azi şi locuitorii Capitalei. Norii vor fi puţini, iar vântul aproape inexistent. După-amiaza temperatura aerului va urca până la 30 de grade, o valoare mai ridicată decât în mod normal la această dată. Presiunea atmosferică continuă să crească uşor.

Norii vor fi destul de numeroşi astăzi la munte, iar aversele slabe nu vor întârzia să apară în special în Carpaţii Occidentali şi Meridionali. Valorile termice vor fi modeste, de la 12 grade pe Ceahlău până la 21 de grade pe Valea Prahovei, în timp ce vântul va fi potolit inclusiv pe creste.

Vremea bună revine azi şi la malul mării. Vântul nu va mai da bătăi de cap turiştilor, iar norii vor fi o prezenţă trecătoare. În aceste condiţii, în aer, se aşteaptă până la 28 de grade, iar în apă termometrele vor măsura în jurul valorii de 23 de grade.

Vremea în următoarele patru zile

Cel puţin până joi ne aşteaptă zile cu temperaturi de vară. În special pentru cei dornici să petreacă următoarele zile la mare, veştile sunt bune. De astăzi vântul va slăbi din intensitate, iar vremea se va îmbunătăţi.

Cor fi maxime termice de 28 de grade, puţin peste mediile perioadei. Apa mării va avea 22 – 23 de grade.

În Bucureşti, în următoarele zile vremea va fi frumoasă, cu temperaturi de până la 30 de grade.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri