METEO. Vin ninsorile și nu scăpăm de ger. Codul galben ar putea fi prelungit 

Data publicării:
codul 1

ACTUALIZARE 11.14. Codul galben ar putea fi prelungit mâine, a anunțat, într-o ședință desfășurată la MAI, directorul ANM, Ion Sandu.

De mâine după-amiază, când încetează valabilitatea acestei atenționări, ANM este posibil să emită din nou cod galben sau informare, pentru că mai cedează vântul, dar vor continua ninsorile în sud și sud-vest. E posibil ca până marți să fie prelungită informarea”, a precizat Ion Sandu.  


 Vizate sunt zonele din sudul Banatului, Oltenia şi jumătatea de vest a Munteniei. Aici, stratul de zăpadă va ajunge la 10 cm, iar vântul va depăşi chiar şi 60 km pe ora. Avertizarea meteorologilor este valabilă până luni, la ora 12.00.

Foarte frig va fi astăzi în toată ţara, cu temperaturi chiar şi cu mai bine de 10 grade sub cele care se înregistrează în mod obişnuit la această dată.


NOTA REDACȚIEI 1 MARTIE 2016: Acest articol este din 3 ianuarie 2016, portalul Yahoo.ro a preluat această știre astăzi, 3 martie, ca fiind de actualitate, din cauza formatării datei. Vă rugăm să ignorați acest articol. Puteți accesa informațiile actuale despre vreme aici.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri