METEO. Vreme caldă în mijlocul iernii

Data publicării:
52c6bc8695f9cf9f70000000 1

În nordul Carpaţilor Orientali, temporar va ninge, în timp ce în restul zonei montane se vor semnala izolat ninsori slabe. În celelalte regiuni cerul va fi variabil, iar spre dimineaţa pe spaţii mici, în special în Lunca Dunării, va fi ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în nord-vest şi la munte, unde pe creste rafalele vor depãşi izolat şi trecător 80 km/h.

Temperaturile minime se vor încadra între -5 şi 5 grade.

Mâine, în cea mai mare parte a ţării, dar cu precădere în regiunile sudice, valorile termice vor continua să caracterizeze o vreme mai caldă decât ar fi normal în a doua decadă a lunii ianuarie. Cerul va fi temporar noros.

Vor fi ploi slabe pe spaţii restrânse în sud-vest, centru şi nord-est, iar în Maramureş şi estul Transilvaniei trecător vor fi şi precipitaţii mixte.

În zona Carpaţilor Orientali local va ninge în general slab, în timp ce în restul masivelor ninsorile se vor semnala izolat. Vântul va avea intensificări la munte, unde pe creste vitezele la rafală vor depăşi izolat 80 km/h şi local şi temporar şi în celelalte zone. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 3 şi 13 grade, cu cele mai ridicate valori în sudul ţării.

În Capitală, valorile de temperatură vor fi în continuare mult mai ridicate decât cele normale pentru această perioadã din an. Cerul va fi variabil, temporar noros mâine, când și vântul va sufla moderat. Temperatura minimă va fi de -2...-1 grad, iar cea maximă de 11...12 grade.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri