METEO. Vremea se răceşte, iar temperaturile nu mai trec de 25 de grade

Data publicării:
meteo toamna mediafax 2.10.2012

În această noapte, cerul va avea înnorări temporare. Va ploua local în Transilvania, în Moldova şi la munte şi pe arii restrânse în Maramureş, Crişana şi Banat, în timp ce în restul teritoriului ploile vor fi posbile doar cu totul izolat.

În zona montană cantităţile de apă pot depăşi 10 l/mp, iar pe creste ploile se vor transforma în lapoviţă sau ninsoare. Vântul va fi slab şi moderat, cu intensificări la munte şi local în est şi în sud-est. Temperaturile minime se vor încadra, în general, între 6 şi 16 grade.

Vineri, valorile termice vor scădea accentuat în majoritatea regiunilor, vremea devenind rece pentru această perioadă în nord, în nord-est şi în centru. Temperaturile maxime vor fi de la 12...14 grade în Maramureş, în estul Transilvaniei şi în nordul Moldovei până la 24...25 de grade în sudul Olteniei şi în sud-vestul Munteniei.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în sudul extrem şi în sud-vest, unde izolat va ploua slab. Vântul va avea intensificări în zona montană înaltă, iar în regiunile extracarpatice va sufla moderat, cu intensificări locale, temporare.

Şi la Bucureşti vremea se va răci, devenind răcoroasă. Cerul va avea înnorări trecătoare, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura minimă va fi de 13...15 grade, iar cea maximă de 19...20 de grade.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri