METEO. Vremea se va încălzi ușor în următoarele zile în aproape toată țara

Data publicării:
Iarna ceata munte zapada meteo vremea-Mediafax Foto-Thomas Dan

 

Mâine, în țară, vremea se încălzeşte uşor în cea mai mare parte a ţării, iar temperaturile vor ajunge până la 12 grade Celsius. În schimb, la câmpie şi în depresiuni va fi ceaţă, posibil persistentă şi însoţită de burniţă, motiv pentru care vor fi zone cu maxime sub 4 grade.

În regiunile intracarpatice va ploua slab, iar în nordul Carpaţilor Orientali va fi şi lapoviţă.

Sâmbătă va mai fi ceaţă în sud şi în est, iar în restul ţării se înmulţesc ploile. Cu toate acestea, temperaturile vor câştiga câteva grade în majoritatea regiunilor. În schimb, din timpul nopţii vremea se răceşte, mai accentuat în jumătatea de nord a teritoriului. Prin urmare, apar şi precipitaţiile mixte, cu precădere în Maramureş, în nordul Moldovei şi prin Transilvania, în timp ce la munte va ninge.

La noapte, în Capitală va fi ceaţă, posibil asociată cu burniţă, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de 0....1 grad.

În București, mâine, vremea va fi mohorâtă, iar ceaţa îşi va face apariţia mai ales în prima parte a zilei şi, din nou, după lăsarea serii. Vântul va fi liniştit, iar temperatura maximă va fi de 6 grade Celsius. Presiunea aerului va scădea uşor.

Bucureştenii au parte de vreme uşor mai caldă decât în mod obişnuit şi în perioada următoare. Cele mai ridicate temperaturi, în jur de 10 grade, sunt aşteptate sâmbătă. De duminică ceaţa nu va mai da bătăi de cap, însă pot apărea câţiva stropi de ploaie, sau chiar lapoviţă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri