METEO. Weekend însorit şi cu maxime de 24 de grade

Data publicării:
primavara FB

 

Sâmbătă vremea devine frumoasă în cea mai mare parte a ţării, iar câţiva stropi de ploaie pot apărea în prima parte a zilei, doar prin Crişana, Banat şi în vestul Transilvaniei. În schimb, vântul va sufla cu putere aproape peste tot, iar în sudul Banatului rafalele vor depăşi 50 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade pe litoral şi 24 de grade în nord-vestul şi centrul ţării.

Weekendul se încheie cu vreme însorită în cea mai mare parte a ţării. Doar prin sud şi în zonele înalte de relief, duminică seara pot să apară câteva averse cu tunete şi fulgere.

În schimb, de luni, vremea redevine instabilă în toate regiunile, iar ploile se vor înmulţi şi vor fi mai abundente tot în sud-vest şi la munte. Vântul va continua să prezinte intensificări, însă temperaturile rămân plăcute.

Vremea în Bucureşti

În Capitală, mai sunt condiţii să plouă slab, însă doar în prima parte a nopţii. Vântul va sufla in general moderat, iar temperatura va coborî până la 8 grade Celsius.

Sâmbătă vremea va fi frumoasă, iar temperaturile foarte plăcute. Astfel, după-prânz, termometrele vor înregistra 19, poate chiar 20 de grade. Vântul va fi ceva mai alert.

Sfârşitul de săptămână aduce în Bucureşti timp însorit, vânt alert şi maxime de până la 20 de grade. În schimb, de luni, vremea se schimba din nou. Asta înseamnă că reapar ploile în aversă, descărcările electrice, iar temperaturile maxime mai pierd câteva grade. În jur de 18 grade vor fi în timpul dupa-amiezelor.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri