Mihai „Michi” Câmpineanu a fost transferat la Bucureşti. El este supus unor investigaţii la Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu”

Data publicării:
michi

Starea de sănătate a lui Michi, liderul trupei şuie Paparude, s-a ameliorat, spun medicii timişoreni care l-au tratat după ce acesta suferise un infarct. Mihai Câmpineanu a putut fi aşadar transferat în Capitală, vineri după-amiază, cu o aeronavă medicală. Michi are acum nevoie de investigaţii amănunţite la inimă, ce vor fi realizate de medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu” din cadrul Spitalului Fundeni.

Starea de sănătate a artistului a fost oscilantă în ultimele zile: a fost deconectat de la aparate, apoi reintubat, întrucât apăruseră complicaţii. Ulterior, evoluţia sa le-a permis medicilor să decidă transferul la unitatea care, potrivit paginii proprii de internet, „realizează peste 40% din intervenţiile cardiovasculare din România”.

Înainte de a pleca din Secţia de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean, Mihai „Michi” Câmpineanu a fost supus mai multor investigaţii care au arătat că transportul din Timişoara spre Bucureşti nu îi pune viaţa în pericol.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri